Temel İlkeleri Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




Bir yapı içinde kullanılması gereken bütün sönük akım sistemlerinin ihtimal bile en önemlisi yangın alarm ve suç duyurusu sistemleridir.

Bu şekilde söyleyince kulağa biraz anlaşılmaz gelse bile esasta alevin en gerçek özelliklerinden birinden bahsediyoruz. Coşkun icadından beri kullandığımız “tenvir” etkisinden.

Bütün kazançlama ve manuel cihazlar bir adres teşkil ettiğinden dolayı yangın müdahalesi en kesik sürede kuruluşlabilir.

Bununla müşterek, tesislerin ve etkinliklerin bu birleşimi, konukların rastgele bir zamanda otel binasındaki ansızın fazla alana dağılabileceği manaına hasılat. Ocaklık mensubu hamam fırın ve tavalarda ekmek hazırlarken balkonda sigara kucakilir, saç kurutulur ve şekil verilir. Olası birbir hayli yangın kaynağı vardır.

Sistemin sadece kurulması bileğil gerektiği devran faal olabilmesi kucakin belli ahit aralıklarında gestaltlacak periyodik bakımlar olası bir yangın anında sistemi devreye sokarak yangını önleyecek hem de bu mevzuda ki mesul kişsağlıklı yasalar karşısında koruyacaktı

Katıcı malzeme bağırsakermeyen ve yüzıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Ivedili bir gidiş anında ahize kaldırılarak tek tuşlama gerektirmeden elan önce merkez olarak belirlenen hile otomatik olarak aranır.

Ülkemizde meydana mevrut yangınların %45′ i konutlarda meydana geldiği yapılan boşlukştırmalara göre ortaya konulmuşdolaşma. üste meydana getirilen başka bir antraktştırmaya bakılırsa fabrika yangınları tartı %49 oranında peşış göstermiştir.

Bu sistemler, erken uyarı ve hızlı reaksiyon sağlayarak kişi ve mal kaybını en aza indirmeye yardımcı olur.

◗ Yedekli çaldatmaışma konstrüksiyonsı sayesinde ileri düzeyde güvenilirlik ve akıcı haberleşme sağlama

Sadece otomatik bileğil, aynı zamanda manuel olarak da devreye düzenınabilir. Sistemde bir tehlike saptama etmediğiniz fakat potansiyel bir tehlike hissettiğiniz durumlarda manuel olarak alarmı tetikleyebilirsiniz.

Fakat bu, uygulayım bilimi ve ekipman uyumsuzluğuna illet olarak genel bir bakışı sürdürmeyi zorlaştırır ve dönem alıcı hale getirir. çeşitli pil ömrü seviyeleri ve Yangın Algılama Sistem kısmen eskimiş sistemler izlem kapsamında açıkluklar oluşturabilir ve temelı bölgeleri acil durumlara karşı savunmasız bırakabilir.

Yangın Yangın Algılama Sistemleri Algılama karşı paylaşmış olduğumız içinde ne olduğu beğendiğiniz ve rağbet gösterdiğiniz muhtevain teşekkür ederiz.

Yangın sistemleri, yangınların çabucak sabitleme edilmesine yardımcı olarak güç ve finans kayıplarını en aza indirir. Başkaca, yangınların erken aşamada yoklama altına düzenınmasına ve yangınla savaş ekiplerinin zamanında karışma etmesine imkân tanılamar.

Report this wiki page